Contact

Sediu central:

Piața Timotei Cipariu nr. 15, Bloc 3A,

Mezanin, Sp. com. 66A/66B,

400191, Cluj-Napoca, jud. Cluj, România

Tel: +40 264 450 875

Fax: +40 264 450 873

E-mail: office@rematinvest.ro

Cod fiscal: RO15705409

Număr Registrul Comerțului: J12/2449/2003

Program:

L-V: 08:00 - 16:30
S: Închis
D: Închis

Adrese puncte de lucru

Alegeți REMATINVEST

Pentru că valorile pe care se bazează politica noastră sunt atât resursele materiale, financiare și umane de care dispune firma, cât și capacitatea de organizare. În acest context, direcțiile de acțiune sunt foarte clare, urmărind atât creșterea volumului de materiale refolosibile procesate și comercializate, cât și creșterea gradului de satisfacție al clienților prin îmbunătățirea calității produselor livrate.

Politica De Protecție Și Confidențialitate A Datelor

Ca parte a responsabilității sale sociale, Grupul REMATINVEST se angajează să respecte legile naționale și internaționale privind protecția datelor. Această politică de protecție a datelor se aplică în întreg grupul REMATINVEST și se bazează pe principii acceptate la nivel european și global privind protecția datelor. Asigurarea protecției datelor reprezintă fundamentul relațiilor în afaceri de încredere și reputația grupului nostru. Politica de protecție și confidențialitate a datelor prevede condițiile cadru necesare asigurării nivelului adecvat de protecție a datelor prevăzut de Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Consultați politica de confidențialitate și protecție a datelor aici.

Datele colectate prin intermediul formularului de contact vor fi prelucrate exclusiv pentru a răspunde solicitărilor Dvs. sau pentru inițierea unor demersuri la cererea Dvs. în vederea stabilirii unei relații contractuale. Datele colectate vor fi păstrate pe server max. 12 luni de la data colectării.

Formular de contact
Captcha Code