Making recycling a normal thing

Probably the largest area covered in Romania

Email: office@rematinvest.ro

Phone: +40 264 450 875

  • slider41.jpg
  • slider42.jpg
  • slider43.jpg
  • rin_slide_02.png
  • rin_container_dark_green.png
Puncte de lucru zona Nord-Vest:

Timișoara

Arad

Oradea - Borșului

Oradea - Rampei

Hunedoara

Mediaș

Cluj

Bistrița

Baia-Mare

Zalău

Remat Alba

Remat Sălaj

Remat Satu-Mare


REMATINVEST a fost fondată în anul 2003 la Cluj-Napoca, ca joint-venture româno-german, având la origini societatea Remat Sălaj S.A. şi grupul german SCHOLZ AG. Împreună cu societăţile din cadrul grupului, REMATINVEST se numără printre cei mai mari procesatori de materiale reciclabile din România. Cu o tradiţie de peste o jumătate de secol, societăţile din grup desfăşoară o gama diversă de activităţi în domeniul colectării, prelucrării şi comercializării materialelor refolosibile (metale feroase şi neferoase, hârtie), la un înalt nivel de calitate, nivel impus de piaţă şi de cerinţele standardelor. Experienţa şi dezvoltarea continuă a societăţii sunt punctele noastre tari. Cu baze de procesare de-a lungul întregii Transilvanii, societatea noastă furnizează produse de calitate consumatorilor locali şi externi.

Seriozitatea în îndeplinirea angajamentelor faţă de clienţii şi partenerii noştri au făcut ca REMATINVEST să devinã unul dintre cei mai importanţi şi de încredere jucători de pe piaţa materialelor refolosibile din România şi nu numai.

Pentru a face faţăcompetiţiei crescânde de pe piaţă, considerăm ca fiind esenţial să

satisfacem la un grad ridicat solicitările clienţilor privind calitateaproduselor livrate. Acest lucru se poate realiza doar investind continuu în utilaje performante şi tehnologii moderne pentru prelucrarea şimanipularea materialelor, dar şi cu personal dedicat care să conştientizeze importanţa calităţii şi a lucrului bine făcut.

Puncte de lucru zona Est:

Botoșani

Iași

Galați

Călărași


Politica firmei


REMATINVEST a stabilit un sistem integrat de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2007, sistem descris in Manualul Sistemului Integrat de Management [mai mult]

Contact

SEDIU CENTRAL:

Piața T. Cipariu Nr. 15, Bloc 3A,
Mezanin, Sp. com. 66A/66B,
400191, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, România

Telefon: +40 264 450 875
Fax: +40 264 450 873
Email: office@rematinvest.ro