Making recycling a normal thing

Probably the largest area covered in Romania

Email: office@rematinvest.ro

Phone: +40 264 450 875

Procesarea deșeurilor

Prin procesare, deșeurile din materiale feroase (echipamente uzate, structuri metalice, autovehicule iesite din uz) devin în câteva minute fier și oțel, materie primă feroasă pentru industria siderurgică. REMATINVEST deține echipamente complexe de procesare a autovehiculelor care debitează, macină și fac selecția computerizată a materialelor incluse, în deșeuri (fier, aluminiu, plastic, burete, cabluri, etc). Fierul rezultat este un fier de calitate superioară, pregătit pentru procesare la clienții noștri din industria producătoare de oțel.

Sortarea deșeurilor feroase și neferoase pe categorii calitative internaționale se face cu personal specializat și cu ajutorul utilajelor de mare capacitate, greifere și încărcătoare frontale. Debitarea profilelor agabaritice feroase se face cu ajutorul sistemului de tăiere cu flacără oxiacetilenică și cu ajutorul preselor, pentru a obține dimensiunile cerute de standardele internaționale.

Compactarea deșeurilor metalice, de plastic și hârtie se face cu ajutorul diferitelor prese hidraulice. Încărcarea și transportul în vederea livrării către clienții noștrii se face în vagoane de cale ferată și în autocamioanele proprii cu ajutorul incărcătoarelor și greiferelor.

REMATINVEST dispune de o gamă diversă de utilaje specifice pentru procesarea deșeurilor, precum instalații schredder; instalaţii de separare magnetică a fracţiei grele; instalaţie mobilă de decontaminare a vehiculelor scoase din uz (VSU); foarfece hidraulice pentru debitare, cu vibratoare şi separatoare de materiale neferoase şi impurităţi; prese hidraulice de balotat tablă și hârtie; moară de măcinat mase plastice.

Cu REMATINVEST, aveți garanția unor parteneriate sigure și de lungă durată, chiar dacă sunteți un furnizor pentru deșeuri feroase, neferoase, plastic, hârtie, carton sau sticlă, sau un client pentru produsele rezultate în urma procesării acestora.

Company policy


REMATINVEST has established an integrated quality, environmental, safety and health management system in accordance with the requirements of SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001: 2005 and OHSAS 18001: 2007, system described in the Integrated Management System Manual [more]

Contact

HEAD OFFICE:

Piața T. Cipariu Nr. 15, Bloc 3A,
Mezanin, Sp. com. 66A/66B,
400191, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

Phone: +40 264 450 875
Fax: +40 264 450 873
Email: office@rematinvest.ro