Fii alături de noi

Sediu central în Cluj

Cluj-Napoca se prezintă astăzi ca o veritabilă capitală culturală de nivel european. Important centru istoric si universitar, Clujul reuşeşte să îmbine armonios moştenirea seculară şi agitaţia contemporană.

Colegi excelenți

Suntem un colectiv unit, ne bazăm pe valorile umane de care dispune firma, oferim cursuri de perfecționare și posibilități de avansare.

Peste 15 puncte de lucru

Ai posibilitatea să cunoști oameni din toate colțurile țării, să legi prietenii, să organizezi activități comune.


Plata orelor suplimentare

Cei care se implică activ în realizarea planurilor lunare sunt recompensați, orele suplimentare se plătesc în mod proporțional.

Colaborare adevărată

Așteptăm de la toate departamentele colaborare în deplină înțelegere pentru realizarea obiectivelor și recompensăm performanța.

Team Building

Organizăm periodic diverse evenimente pentru petrecerea timpului liber și dezvoltarea bunelor relații dintre colegi și în afara programului de lucru.


Poziții vacante

Economist functionary
Verifica legalitatea facturilor de marfa, existenta autorizatiilor de colectare sau valorificare si toate documentele necesare la achizitia de marfa de la persoane fizice si juridice. Tine evidenta facturilor scadente. Intocmeste zilnic borderourile de achizitie si rapoartele de colectare. Prelucreaza pe calculator operatiunile derulate prin caseria unitatii. Intocmeste zilnic registrul de casa al punctului de lucru si il trimite la sediu pentru inregistrare. Colaboreaza cu bancile in vederea ridicarii extraselor de cont bancare si ridicarea sumelor necesare pentru plati diverse.
Aplică acum